Podle japonského experta na onkologii, jsou covidové vakcíny esencí smrti


Japonský přední onkolog Dr. Masanori Fukushima, nedávno odhalil to, co se mnoho amerických a evropských lékařů bojí říct nahlas: vakcíny mRNA Covid-19 jsou „dílem zla“ a představují to, co je v podstatě „vražda“.

Dr. Masanori Fukušima to uvedl v nedávném rozhovoru.Masanori Fukushima je oceňovaný japonský onkolog, který zřídil první ambulantní kliniku onkologických onemocnění na Kyoto University v Japonsku.Citoval jeden zvláště alarmující vedlejší účinek, který mainstreamová média v USA ignorují – prevalenci „turbo rakoviny“, která nebyla dříve lékaři prakticky pozorovaná.Fukushima řekl, že tyto turbo rakoviny se začaly objevovat po zavedení covidových vakcín a postupují tak rychle, že jsou často v terminální fázi v době, kdy je lékaři teprve diagnostikují.Tyto nárusty výskytu rakoviny zanamenaly i pojišťovny a významný nárust rakoviny u očkovaných hlásí i patologové.Na riziko rakoviny v souvislosti s covidovými pseudovakcínami poukázal i Health Canada.

Fukushima dodal, že nárust těchto rakovin byl doprovázen zvýšením nadměrné úmrtnosti na rakovinu do té míry, kterou nelze vysvětlit jednoduše zmeškanými léčbami, nebo zanedbáním prevence během lockdownů souvisejících s COVID-19.Rovněž poukázal na náhlá úmrtí, která byla pozorována u jednotlivců krátce po obdržení vakcín, jako byl 28letý muž, jehož manželka ho našla mrtvého pět dní po druhé dávce mRNA vakcíny Pfizer.Je to příběh, který je v těchto dnech zcela běžný, dokonce i u lidí bez anamnézy zdravotních problémů.„Je to vážné.Je to v podstatě vražda.Podle Dr. Fukušimi proto není divu, že země, které zahájily nejagresivnější očkovací kampaně proti Covid-19, vidí také nejvyšší míru úmrtí.

Je to, jako bychom otevřeli Pandořinu skříňku … musíme tyto škody brát vážně a vážně je řešit.”Jakékoli snahy o odmítání těchto škod, jako by se nestaly, jsou upřímně řečeno, práce zla.Toto je typický příklad špatné praxe a vědy,“ dodal.

Leave a comment