Lousianský senát jednomyslně zablokoval jakékoliv pravomoci globalistických organizací WHO, OSN a WEF


V jednomyslném hlasování Louisianský senát schválil Bill 133, aby vytvořil v Lousianě legální barikádu proti globalistickému ovládnutí Světovou zdravotnickou organizací (WHO), Světového ekonomickém fóra (WEF) a Spojených národů (OSN).

Podle jeho spoluautorů senátorů Valarie Hodges a Thomas A. Presslyho, stejně jako státní zástupkyně Kathy Edmonston, zákon blokuje OSN, WHO a WEF z jakékoli jurisdikce, nebo autority v rámci státních hranic Louisiany.Světová zdravotnická organizace, OSN a Světové ekonomické fórum, tak nebudou mít ve státě Louisiana žádnou jurisdikci ani moc, říká zákon.

Žádná pravidla, regulace, poplatky, politika, nebo mandát jakéhokoli druhu Světové zdravotnické organizace, OSN a Světového ekonomického fóra, nesmí být vymáhán, nebo prováděn státem Louisiana, nebo jakoukoli agenturou, správní radou, vládním subjektem státu, farností, obcí, nebo jakékoli jiné politické entity, stojí doslova také v novém zákonu.

Vznik tohoto zákona byl iniciován krátce po coronavirové pseudopandemii, která jak už dnes s jistotou víme, byla vytvořena Gatesovou WHO s významnou podporou Schwabova ekonomického fóra.Když mluvil o dopadech tohoto zákona, senátor Hodges, který zastupuje třináctý Louisianský okres, řekl médiím, že je nejvyšší čas chránit Louisianu před ničivým vlivem těchto globalistických subjektů.

Sledovali jsme hororový příběh, který se odehrával přímo před námi a jak čas ukázal, „doporučení“ a donucovací předpisy těchto organizací, jako je WHO, poškodila stovky tisíc Američanů, řekl Hodges.Hodges, který citoval obavy ohledně bezpečnosti covidových „vakcín“ a vlivu těchto globalistických orgánů na jejich prosazování, dodal, že Louisianští zákonodárci chtějí ochránit stát od vnějších vlivů, které se snaží vnutit potenciálně smrtelná opatření obyvatelům jejich státu.

Jednoduše řečeno, pokud by Louisiana, nebo i jiné státy, disponovaly podobným zákonem ještě před vyhlášením covidové pseudopandemie právě WHO, nebylo by v těchto státech možné nařídit jakákoliv genocidní opatření, jako byla právě covidová pseudovakcinace, smrtící lockdowny, nebo povinnost nosit náhubky.

Leave a comment