Cikánský prasečák bude daňové poplatníky stát dalších 100 milionů


To že se propagandě šířící legendu o cikánském pseudokoncentráku podařilo nakonec zlikvidovat prasečák v Letech, co už stálo daňové poplatníky půl miliardy korun zjevně nestačilo a už se chystá stavba opulentního cikánského památníku za dalších 100 milionů, což ovšem nebude zdaleka konečná částka.

Předně je dobré připomenout, že celá kauza prasečáku v Letech je založena od počátku na lži, že na jeho místě kdysi stával koncentrační cikánský tábor.Skutečnost je taková, že zhruba v těch místech stával koncem 30. a počátkem 40. let 20. století kárný pracovní tábor určený k internaci potulných a žebrajících osob, štítících se práce, vybudovaného podle výnosu k potírání cikánského zlořádu.Cikánů se tam ovšem podle historické publikace Akademie věd nacházelo pouze mezi 10 – 25%, takže se o žádný cikánský tábor nejednalo. Vysoký počet cikánů vzhledem k jejich zanedbatelnému zastoupení v populaci nebyl důsledkem jejich cíleného umísťování v tomto táboře, ale důsledkem jejich způsobu života a vysoké kriminality.Podobně i dnes je v kriminálech neúměrně vysoký počet cikánů a nikdo je jako cikánské kriminály alespoň zatím neoznačuje.

Přestože se tedy původně pouze tvrdilo, že by bylo vhodné prasečák z tohoto místa, kde stával tábor odstranit, přestože zasahoval na původní půdorys tábora jen částečně, a o památníku nepadlo ani slovo, najednou zde už máme projekt památníku za bratru dalších sto milionů, což je jak se přiznává jen začátek.Dnes už je tak jasné, že nejde o nějaký prasečák, nebo pracovní tábor, ale že celá tato anabáze má pouze za cíl šíření holohoaxového narativu, který tradičně v důsledku naprosté absence forenzních důkazů, musí využívat falešných svědků a báchorek, u vůbec zhusta vyložených lží, jak je tomu i v tomto případě prasečáku v Letech.

Leave a comment