Dr. Noack který odhalil grafen v Pfizerových pseudovakcínách byl po policejním teroru zavražděn


Dr. Andrteas Noack byl specialista na uhlík, především pak se v poslední době zabýval využitím grafenu, což je supertenká froma uhlíku, dobře využitelná jako nanomateriál.Před nějakou dobou objevil překvapivě grafen v covidových pseudovakcínách a svůj objev medializoval.

Andreas Noack při teroristickém zásahu covidové policie streamovaném živě na internet

Dr. Noack tak podrobně v tomto videu popsal, jak grafen působí, pokud se dostane do krevního oběhu a vůbec do tkání.Podle Noacka tak díky své nanostruktuře má mimořádnou schopnost poškozovat cévy a tkáně vůbec.Grafen pak byl už dříve potvrzen i v rouškách, takže to nebude jen nějaká náhoda.Aplikaci vakcín s grafenem, Noack považuje za vraždu a také to veřejně deklaroval a současně varoval politiky, aby se těchto vražd nedopouštěli.

To zjevně nemělo žádný efekt, naopak je zjevná snaha, prosadit vakcinaci těmito pokusnými pseudovakcínami jako povinnou.Změna ovšem nastala po tomto zveřejnění v životě Andrease Noacka, který se od té doby stal cílem policie, která ho začala terorizovat.Noack, který do té doby byl uznávaným vědcem a podnikatelem a patřil k světové vědecké špičce, zažíval najednou policejní teror a zatýkání, aniž se mu a komukoliv jinému, dostalo jakéhokoliv vysvětlení z oficiálních míst.Bohužel pro covidkraturu, zkorumpovaná policie jednala příliš horlivě, takže si nevšimla, že při Noackově zatčení zrovna probíhá živá videokonference, takže si policie vytvořila důkaz o svém vlastním teroru, který navíc přímo nastreamovala na internet.

Tím to ovšem neskončilo a po nějaké době byl Dr. Noack nalezem mrtev, údajně podlehl brutálnímu útoku ze strany dalších osob.Tento tragický osud tohoto vědce naturalisticky ukazuje, co se může stát tomu, kdo zpochybňuje vakcinační genocidu.Začne to zveřejněním nepohodlných skutečností, na což covidkratura reaguje policejní šikanou a pokud ani to nepomůže, následuje smrt.Netřeba dodávat, že korporátní covidová média tento případ Andrease Noacka naprosto ignorují, jako by se nikdy vůbec nestal, což je usvědčuje ze spoluúčasti na jeho šikaně a následné smrti.

One thought on “Dr. Noack který odhalil grafen v Pfizerových pseudovakcínách byl po policejním teroru zavražděn

Leave a comment