Německé dokumenty Kochova institutu odhalují, že covidová opatření byla plánovaná debilizační psychologická operace


Německá vláda byla nucená přiznat, že takzvaná covidová opatření, jako bylo nucené nošení roušek, lockdowny a sociální omezení, byla součástí psychologické operace, s cílem debilizovat veřejnost, která by přestala kriticky myslet a podřídila se totalitním praktikám podle Orwellova vzoru.

Jak jsme mohli během pseudopandemie sledovat, velká část společnosti nakonec této debilizaci podlehla a stádovitě se podřizovala nošení náhubků a nakonec dobrovolně podstoupila i genocidní covidovou pseudovakcinaci.Jak nyní přiznaly oficiální německé instituce, odborníkům z RKI (video) přitom bylo předem jasné, že tato omezení nemají žádný smysl, ale rovněž se podřídili autoritám v obavě, že by jim mohlo být odepřeno financování, což se týkalo především Kochova institu (RKI), který v Německu doporučoval všechna covidová omezení.

Odborníci RKI tak už v lednu 2021 věděli o trombóze mozkových venózních dutin, jako o komplikaci ohrožující život po očkování vakcínou proti covidu AstraZeneca.„Zapomněli“ však o tom informovat veřejnost.

Odborníci si byli vědomi, že neexistují žádné důkazy o tom, že by vakcíny snížily přenos infekce, ale znovu zapomněli informovat veřejnost.Místo toho zneužívali mentální vydírání, když šířili oficiální dezinformace, že „každý by měl být očkován, aby chránil svou babičku a aby dosáhl kolektivní imunity očkováním“ – ačkoli to bylo nemožné, protože pseudovakcíny nebyly schopny toto zaručit.

Odborníci věděli, že i respirátory FFP2 jsou neúčinné mimo nemocniční zařízení, přesto nařídili jejich povinné nošení na veřejnosti.Stručně řečeno, odborníci byli skutečnými šiřiteli dezinformací.

Odborníci uvedli, že „covid“ by neměl být srovnáván s chřipkou, protože je méně nebezpečný než chřipka.Věděli také, že pouze staří a nemocní lidé byli vystaveni zvýšenému riziku, ale vláda vytvářela dojem, že i mladí a zdraví lidé mají vážná zdravotní rizika.

Vláda nařídila odborníkům, aby doporučili to, co vláda chtěla.Vláda se tedy neřídila vědou, jak neustále mainstreamová média tvrdila, ale věda se řídila objednávkou vlády.

Kochovu institutu bylo nařízeno, aby udržoval vysokou úroveň pandemického rizika, i když se nedělo nic neobvyklého.RKI tak nebyl ničím jiným, než vládním tiskovým úřadem, jehož úkolem bylo prodat politická rozhodnutí jako vědecká, zatímco ve skutečnosti nic nemohlo být dále od reality.