Data z utajovaných dokumentů Pfizeru odhalují u covid pseudovakcín 158 000 nežádoucích účinků


Dokumenty které chtěl Pfizer s pomocí FDA tajit 75 let až do roku 2076 odhalují velmi zajímavé skutečnosti, podle kterých Pfizer moc dobře věděl o nežádoucích účincích svých pseudovakcín a proto měl snahu je tajit po celou dobu života svých obětí.

Soud však Pfizeru a FDA udělal čáru přes rozpočet a Pfizer tak musel data zveřejnit ne do 55 let, ale do osmi měsíců.Postupně se tak objevují všechny ty čachry, jejichž snahou bylo uvést tyto covid pseudovakcíny na trh co nejdříve, přestože jejich efektivita proti čemukoliv je více než pochybná a především tyto látky mohou být podle dat samotného Pfizeru odpovědné za téměř 158 000 nežádoucích účinků.

Je tak prokázané samotnými dokumenty Pfizeru, že tyto vakcíny způsobují myokarditídu (záněty srdce) u dětí, zvlášť u mladých chlapců, ale je nutné brát do úvahy i embólie mozkového kmenu, akutní selhání ledvin, selhání srdce, epilepsie čelního laloku, Hashimotovu encefalopatii, herpes, interstciální chorobu plic, nebo cukrovku 1. typu. A to jsme vyjmenovali jen několik bodů z sáhodlouhého seznamu vedlejších účinků, varuje portál Great Game India.

Podle magazínu Great Game India, tak covidové vakcíny neměly být nikdy schválené pro běžné použití a bylo to jasné už od samotného začátku, když Pfizer vynechal testy na zvířatech.Nyní je to už definitivně potvrzené a máme k dispozici klinické důkazy, které jsou hrůzostrašné.Publikované vedlejší nežádoucí účinky na webu pak zabírají 9 stran textu a každý si už dnes může dohledat, jestli se nestal také obětí tohoto zločinu Pfizeru a FDA.

Mainstreamové zdroje samozřejmě o těchto závažných skutečnostech zarytě mlčí a zneužívají k tomu válku v Ukrajině, která jim poskytuje pochybné alibi, proč o podvodech Pfizeru s požehnáním vládního FDA nestíhají informovat.

Leave a comment