Janeček na Slavíkovi zaskočil covidkraturu když řekl, že vakcíny hazardují s imunitou dětí


Karel Janeček svým projevem nepříjemně zaskočil moderátory a zjevně potěšil většinu publika, přestože mainstreamové covid zdroje tvrdí, že diváci byli jeho slovy šokováni.Šokováni tak byli zjevně pouze poskoci covidkratury, že si někdo takto veřejně dovolil, narušit jejich vakcinační genocidní agitku.

Nepodléhejme manipulacím a hrozným tlakům na očkování našich dětí, které je hazardem pro jejich imunitu

Mainstreamové covidové zdroje pochopitelně dezinformovaly pouze o tom, co prošlo přes covidovou cenzuru.Covidová cenzura tak v tomto případě povolila zveřejnit, že Janeček ve svém projevu kritizoval “proticovidová” opatření a podle toho taky sestříhala ukázku jeho projevu.Janeček kromě toho, že kritizoval pseudocovidová omezení, a nabádal aby lidé nepodlehli strachu, ještě vyzíval k odporu proti vakcinaci dětí, a varoval před hazardem s jejich imunitou.I když Janeček mluvil jen o vakcinaci dětí, je jasné, že pokud vakcíny jsou hazardem pro imunitu dětí, jsou nemenším hazardem i pro dospělé, což není žádná novinka.

Samozřejmě se potrefené husy hned ozvaly, a pseudoimunolog Hořejší Janečkovo vyjádření hned kritizoval jako nezodpovědné.Zábavné je, že se Hořejší pohoršuje, jak může někdo s Janečkovým vzděláním, něco takového vůbec říct, ale už by měl jako údajný vědec v jeho letech vědět, že věda není dogmatické náboženství, nýbrž opakované a nikdy nekončící zpochybňování, i když dnes jsou jako věda, prezentována pouze rádoby nezpochybnitelná dogmata covididiotů.TV nova se pak od Janečkových slov rovnou distancovala, čímž jen potvrdila, že v jejím zájmu není informovat, ale dezinformovat podle předem daných covidových notiček.

Podle vládní UK Health Security Agency většina zemřelých “covid” pozitivních za poslední měsíc byla plně očkovaná


Mainstreamové zdroje neustále opakují svou mantru o tom, jak je covid vakcinace prospěšná a neškodná, nicméně vládní britský Health Security Agency zveřejňuje naprosto jiné statistiky, z kterých je jasné, že tato pseudovakcinace je nejen neúčinná, ale očkovaných umírá dokonce znatelně více než neočkovaných.

Nejnovější zpráva UK Health Security Agency byla zveřejněna ve čtvrtek 18. listopadu a pokrývá údaje o infekcích, hospitalizacích a úmrtích od 42. týdne do 45. týdne 2021 (18. října – 14. listopadu).Zpráva odhaluje, že bylo zaznamenáno 850 438 Covid-19 případů, 9 760 covid-19 hospitalizací a 3 650 covid-19 úmrtí od 18. do 14. listopadu.Z toho neočkovaní představovali 40% všech případů, 33% všech hospitalizací a 18% všech úmrtí.Zatímco očkovaných bylo 60% všech případů, 67% všech hospitalizací a 82% všech úmrtí.

Pokud připustíme argument zastánců vakcinace, že větší počet očkovaných znamená i více mrtvých, ani v tomto případě neobstojí, jelikož procento plně očkovaných zemřelých, je vyšší než procneto všech očkovaných, která se v Británii blíží 75% a je tedy o 7% nižší než procento očkovaných zemřelých.A to pomíjíme agitku, podle které očkovaní nemají na “covid” vůbec umírat, protože je pseudovakcína má ochránit před smrtí.