Šéfa lékařské komory Kubka v době prasečí chřipky nevyvedly z míry ani miliony nakažaných viren H1N1 a kvůli povinné vakcinaci se chtěl dokonce soudit


Prezident lékařské komory Kubek, je znám jako militantní zastánce vakcinace pokusnými covid pseudovakcínami a prosazuje dokonce povinné očkování těmito pokusnými vakcínami, přičemž je stále nutný při vakcinaci podepsat informovaný souhlas.Bylo by tak zajímavé, jak by se tato povinná vakcinace pokusnými látkami realizovala.V archivu veřejnoprávního Českého rozhlasu je ovšem dostupný záznam rozhovoru s Kubkem, hlavním hygienikem Vítem a panem Prymulou, kde především Kubek, zastává oproti dnešku překvapivě dosti odlišné názory.

Hned na otázku moderátorky ČR ohledně povinné vakcinace, odpovídal Kubek k vzhledem dnešnímu postoji dosti zajímavě:

…jestli některý lékařský zákrok jim má či nemá být proveden, tak toto právo lze omezit pouze za předpokladu, že účelem takového zásahu do lidských práv je odvrácení nějaké zásadní hrozby. Například hrozby veřejnému zdraví, hrozbu, hrozby zdraví společnosti. Právě tato lidská práva posuzuje Evropský soud pro lidská práva ve Štrasburku poměrně velmi striktně a hodnotí ty zásahy do integrity osobnosti velmi přísně. A myslím si, že takové opatření by skutečně neobstálo. A ony vůbec ty úvahy o povinném očkování nebo nějaká mně nesrozumitelná hyperaktivita některých generálů, kteří prostě chtěli ukládat vojákům očkování jako povinnost, myslím si, že to byl poslední hřebíček do rakve důvěry veřejnosti ve smysluplnost celé té očkovací akce.

Kubek má tedy v roce 2009 starost o právní odůvodnění případné povinné vakcinace a mluví o Evropském soudu pro lidská práva ve Štrasburku, který otázku lidských práv a zásahy do integrity osobnosti, posuzuje v takovém případě dosti striktně.Zákony chránící lidská práva a zásahy do integrity osobnosti jsou dnes stále stejné, nicméně jsme neslyšeli ani o jednom případu, že by někdo z představitelů covidkratury, natož pak Kubek, na nějaká ta práva v souvislosti s vakcinací poukazoval.Návrhy na povinné očkování pak Kubek označuje jako hyperaktivitu některých generálů, kteří chtějí ukládat vojákům očkování jako povinnost a že by to byl poslední hřebíček do důvěryhodnosti veřejnosti ve smysluplnost celé očkovací akce.Kvůli povinné vakcinaci lékařů to pak chtěl hnát až k mezinárodnímu soudu do Štrasburku a ujišťoval lékaře, že lékařská komora je na pospas povinné vakcinaci nenechá.V dnešním pořadu CNN Prima News pak prohlašoval, že toto video má za cíl ho zdiskreditovat, zdiskreditoval se ovšem jen sám, svými vlastními těžkoobhajitelnými postoji, které jsou v zásadním rozporu s těmi, které zastával v době pandemie prasečí chřipky.

Dále Kubek v souvislosti s vakcinací poukazuje na to, že:

Očkování má smysl před vypuknutím epidemie a naopak se nemají očkovat lidé, kteří jsou již potencionálně nakažení. Takže myslím si, že na to očkování je v dané chvíli prostě pozdě.

Dnes Kubek prosazuje naprosto opačný přístup a doporučuje opakovaně očkovat už v době probíhající “epidemie” a rovněž bez ohledu na to, že lidé už mohou být potenciálně nakaženi.Naopak čím více se objevuje údajně nakažených pozitivně testovaných v PCR testech, tím jeho snaha prosadit očkování ještě více sílí a volá dokonce po zavededení povinné vakciance pokusnými pseudovakcínami.

Zajímavé jsou rovněž Kubkovy názory na okolnosti nákupu vakcíny proti prasečí chřipce Pandemrix a její nežádoucí účinky:

…paní ministryně právě v souvislosti s podpisem té smlouvy přiznala veřejně pro Českou tiskovou kancelář, že smlouva, kterou s výrobcem vakcíny podepisuje, není pro Českou republiku výhodná. Že firma není schopna garantovat termíny ani objemy dodávek. Není ochotna nést finanční následky při výskytu vedlejších účinků. Paní ministryně zkrátka zhodnotila jednání s tou firmou slovy, kterými každý normální člověk by hodnotil vydírání. A poté “uklidnila” veřejnost tím, že když už se nepodařilo zakoupit vakcínu za miliardu korun pro čtvrtinu obyvatel České republiky, bude tedy očkováno méně lidí, a díky tomu hrozí nežádoucí účinky té vakcíny menšímu množství obyvatel. Protože firma podle sdělení paní ministryně nestihne včas dokončit test vedlejších účinků té očkovací látky do podzimu a s registrací očkovací látky se počítá až koncem roku. Skutečnost byla poněkud jiná. Evropská agentura EMEA, což je obdoba, evropská obdoba našeho SUKLU, celé to řízení registrační kolem té očkovací látky administrativně zkrátila.To také na důvěryhodnotě nepřidalo.

Kubek tedy kritizuje tehdejší ministrni zdravotnictví (Daniela Filipová) za to že smlouva nebyla pro Českou republiku výhodná, což je vzhledem k diktátu Pfizeru taky zvláštní, jelikož dnes ani Kubek ani nikdo jiný z oficiálních míst smlouvu s Pfizerem nekritizuje.Rovněž kritizuje, že firma není ochotna nést finanční následky při výskytu vedlejších účinků, což dnes z nějakých důvodů pro něj už není žádný problém.Ministrně zdravotnictví, pak přístup firmy, který lze ještě oproti dnešnímu přístupu Pfizeru označit jako slušný, ohodnotila jako vydírání a konstatovala, že méně aplikovaných vakcín, znamená méně ohrožených nežádoucími účinky.To že pak EMEA schvalovací řízení vakcíny zkrátila, bylo tehdy podle Kubka nedůvěryhodné, zatímco dnes už nemá se zkrácením schvalovacího procesu problém a nemá dokonce problém s aplikací pseudovakcín v experimentálním režimu dokonce ani dětem.

Zatímco dnes Kubek předvádí hysterické výlevy kvůli pár tisícům údajně nakažených, tehdy reagoval rovněž naprosto odlišně:

…já bych použil čísla ze začátku února, kdy v České republice bylo údajně očkováno 58 tisíc 500 osob. Nežádoucí účinky očkování byly hlášeny u 152 z nich, přičemž u 50 byly hodnoceny jako závažné.A v jednom případě se vyskytla i obávaná polyradikuloneuritida, to je syndrom syndrom Guillain-Barré, tedy ochrnutí svalové. A ke stejnému datu byla laboratorně ta nákaza prasečí chřipkou potvrzena u 2400 osob. Ovšem ve skutečnosti tu infekci prodělaly statisíce, spíše miliony našich spoluobčanů. A úmrtnost na to onemocnění skutečně není velká, u 95 zemřelých osob byl prokázán virus této chřipky. Ovšem to zdaleka neznamená, že ti lidé zemřeli na tu prasečí chřipku. Drtivá většina z těch osob ve skutečnosti zemřela na své zcela jiné závažné onemocnění, jako leukémie, selhání srdce, respirační insuficience nebo se jednalo o pacienty po transplantacích a podobně.

Kubek nemá v roce 2009 zjevně problém přiznat ani ty závažné nežádoucí účinky vakcíny, kterých mělo být asi 50 a dokonce i případ syndromu Guillain-Barré, což je dnes tabu a kromě banálních účinků jako bolest hlavy a svalů a teploty, se nic jiného nepřipouští.Podle Kubka pak nákazu prodělaly spíše miliony občanů.Zkuste si představit, co by se asi stalo, kdyby měly být během současné pseudopandemie nakaženy miliony občanů, když už při o několik řádů nižších počtech, se zavírá polovina republiky a lidé jsou nuceni už 18 měsíců nostit náhubky, což rovněž Prymula v roce 2009 označil za kontraproduktivní.Kubek nakonec rozporuje, že 95 osob, které měly zemřít na prasečí chřipku, ve skutečnosti na ni zemřelo, a tvrdí, že drtivá většina z těchto osob zemřela na naprosto jiná onemocnění.Tady si stačí vzpomenout na Kubkovy výlevy, když si někdo, jako například bývalý ministr Blatný dovolil tvrdit, že zdaleka ne všichni covid pozitivní, reálně zemřeli na covid.

Z uvedených záznamů je tak zjevné, že v době prasečí chřipky, Kubek reagoval jak na nebezpečí nežádoucích účinků vakcín, miliony nakažených, zavedení povinného očkování, naprosto odlišně než dnes, takže to lze vysvětlit sotva jinak, než že za touto radikální změnou je existence scénáře, podle kterého herci covidového divadla, pouze odehrávají svoje předem naučené a dost možná i vynucené role.