Portugalsko coby premiant v proočkovanosti během covidové pseudopandemie, je dnes premiantem v počtu nadměrných úmrtí


Možná si ještě vzpomínáte, jak bylo Portugalsko během covidové pseudopandemie vychvalováno hlásnými troubami covidkratur, za svou více jak 90% proočkovanost covidovými pseudovakcínami.Nyní jak se zdá, se začínají dostavovat výsledky této vakcinační genocidy.

Portugalsko má podle statistik Oxfordské university nejvyšší proočkovanost proti covidu, přičemž téměř 100% oprávněných občanů nad 12 let, je naočkováno minimálně dvěmi dávkami covidové pseudovakcíny.Portugalsko se tak bezděky stalo, jakousi pokusnou laboratoří dopadů vakcinace mRNA vakcínou.A tak přestože mainstreamové hlásné trouby stále tvrdí, že čím více dávek pseudovakcíny člověk obdrží, tím je zdravější, data ze současného Portugalska vypovídají o pravém opaku.

Vysoká proočkovanost covidovými pseudovakcínami, tak způsobila podle expertů mnoho problémů, nicméně nejvážnějším problémem je v současnosti v Portugalsku vysoká úmrtnost, která se dokonce každoročně zvyšuje.Podle údajů institutu Ricarda Jorge, které byly zveřejněny minulý čtvrtek v časopise Expresso, mezi 18. prosincem 2023 a 14. lednem 2024 došlo k 28% nárustu nadměrné úmrtnosti, vysvětluje Gustavo Tato Borges, prezident Národní asociace veřejného zdraví.Lékaři jsou zmateni, že portugalští občané nadále umírají v počtech, které byly dříve považovány za nemyslitelné.Například v lednu tohoto roku zemřelo nad základní úrovní více než 2 800 portugalských občanů.

Tento nárust nadměrné úmrtnosti je šokem pro celý portugalský národ, přesto vláda opakovaně blokuje výzvy po oficiálním přezkoumání příčin.Vláda, která byla velkou propagátorkou covidové pseudovakcinace, by totiž dost těžko vysvětlovla, co je příčinou takto enormního nárustu nadměrných úmrtí, která nastala právě po covidové očkovací kůře a která nemá v historii obdoby.Portugalsko, tak díky své vysoké proočkovanosti, zdá se začíná naplňovat predikci, podle které očkovaní covidovou pseudovakcínou, začnou umírat do pěti let.