Data z Británie odhalují pandemii očkovaných v letech 2021 až 2023


Není to tak dávno, kdy vlády a orgány veřejného zdraví po celém světě požadovaly, aby každý člověk prokázal svůj očkovací status, aby mohl uplatňovat svobody, zaručené mu ústavou a listinou lidských práv a svobod.Toto totalitní schéma nakonec selhalo a mnoho lidí, kteří se kdysi chlubili svým statusem očkovaného a volali po „očkovacích pasech“, dnes náhle umírají.

Ironií přitom je, že záznamy o počtech vakcinovaných jsou archivovány oficiálními institucemi a údaje o úmrtnosti v populaci jsou jimi analyzovány a tato data nyní vyprávějí děsivý příběh.Podle údajů Agentury pro zdravotní bezpečnost Spojeného království (UKHSA), došlo od roku 2021 do roku 2023 k přibližně 61 000 úmrtím neočkovaných a přibližně jednomu milionu úmrtí po očkování.

Asi 50 procent lidí, kteří měli nárok na tři dávky, nakonec injekci v Británii odmítlo.Do července 2022 zůstalo přibližně 30 procent anglické populace zcela neočkovaných. Přes veškerou manipulaci a nátlak se to ukázalo jako nejmoudřejší rozhodnutí.Už v lednu 2023 byla neočkovaná kohorta nejméně ohrožena úmrtím a od ledna do května 2023 tvořili neočkovaní jen pět procent úmrtí.Očkovaná populace jako celek představovala naopak 95 procent všech úmrtí.Většina úmrtí mezi očkovanými pak připadala na ty, kteří byli očkovaní čtyřikrát.Jedinci, kteří dostali čtyři injekce covidové šmakulády, představovali dokonce 80 procent všech úmrtí a 83 procent všech úmrtí mezi očkovanými.

Pokud by tyto statistiky nebyly dostatečně přesvědčivé, existují ještě děsivější data získaná z různých časových období během experimentů s covidovou vakcínou.Od 1. července 2021 do 31. května 2023 byla úmrtí ze všech příčin vyšší u očkovaných než u neočkovaných, a to ve všech věkových skupinách.Totéž platilo pro časová období od 1. října do 31. prosince 2021 a od 1. ledna do 31. března 2022. Smrtící trend u očkovaných pokračoval i v roce 2022 v každém čtvrtletí.V polovině roku 2023 se trendy úmrtnosti u očkovaných ještě zhoršovaly a nejhůře dopadli očkovaní čtyřnásobně.U takzvaných posilovacích dávek, je pak zjevné, že s každou touto posilovací dávkou, narostla pravděpodobnost smrti rovnou řádově.

Leave a comment