Covidové pseudovakcíny způsobují Tako-tsubo kardiomyopatii, zjistila studie


Přestože vakcinační agitka šířená mainstreamem a veřejnoprávními zdrojí, covidovou vakcinaci stále doporučuje, se studiemi potvrzujícími negativní dopad na zdraví těchto pseudovakcín, se v poslední době roztrhl pytel.

Nově je tak zde studie, která covidovou vakcinaci spojuje s výskytem Tako-tsubo kardiomyopatie, která je typická náhlým vznikem bolestí na hrudi nebo dušností a elektrokardiografickými změnami.To se projevilo i u zkoumaných pacientů. kdy u sedmi ze 16 pacientů, se po první dávce vyvinula kardiomyopatii Tako-tsubo a po druhé dávce u dalších.Všichni pacienti vykazovali zvýšené hladiny srdečního troponinu, abnormální nálezy na elektrokardiogramu a sníženou ejekční frakci v srdeční komoře.Nejvíce převládajícím příznakem u pacientů byla bolest na hrudi, následovala dušnost a nevolnost.Nakonec se 14 pacientů zotavilo a bylo propuštěno, zatímco dva z pacientů zemřeli.

Po zahájení covidové pseudovakcinace, tak můžeme sledovat epidemii nárustu srdečních onemocnění, kterou vakcinační agitka svádí na globální oteplovaní a kdy na srdeční problémy, umírají po této vakcinaci i malé děti, s čímž souvisí rovněž pokles věku dožití právě v letech po zavedení covidové pseudovakcinace.Problémy se zdravím se nevyhýbají ani samotným covidovým debilizátorům, kteří nezřídka umírají v nezvykle nízkem věku, údajně z neznámých příčin.Tato vakcinační genocida nicméně nadále pokračuje, i když se najdou vyjímky, kdy je snaha tuto vakcinační genocidu zastavit, kde může jít příkladem americká Florida, která chce covidové šmakulády definitivně postavit mimo zákon.

One thought on “Covidové pseudovakcíny způsobují Tako-tsubo kardiomyopatii, zjistila studie

  1. Japonsko již oficiálně očkuje samo se šířícími vakcínami, očkováno bude 100 % lidí. Zřejmě i mnoho dalších zemí. Tyto vakcíny již připravuje k distribuci celkem 12 společností.

    převzato

    NOVÝ ČLÁNEK: VAKCÍNA REPLICON mRNA (sa-mRNA) – Japonsko schválilo první samoimplifikující se vakcínu mRNA na světě (27. listopadu 2023).

    Nová noční můra se dostává na trh. Co teď? Tato technologie je naprostá katastrofa.

    Dovolte mi nastínit některé (nekonečné) problémy:

    – Stále používá lipidové nanočástice (LNP), které se dostávají do srdce, mozku, kostní dřeně, pohlavních žláz a do plodu.

    – Stále dochází ke kontaminaci DNA plazmidy (a potenciálně ještě k větší kontaminaci, protože purifikace je obtížnější s mnohem delším vláknem mRNA – potenciálně se mohou vytvářet pokroucené hybridy RNA/DNA).

    – samoamplifikující se mRNA je 3x delší kvůli dodatečnému kódu pro vlastní replikační mechanismus – to ztěžuje purifikaci (s vyšším rizikem nečistot)

    – používá genom viru venezuelské koňské encefalitidy (VEEV) (můžete jim věřit, že ho řádně inaktivovali 🤔).

    – stále používá pseudouridinovou modifikaci mRNA

    – sa-mRNA se v buňkách amplifikuje až na neznámé množství sa-mRNA – tvrdí, že to trvá až měsíc.

    – Věrnost amplifikace sa-mRNA není známa.

    – produkujete neznámé množství proteinů hrotu, mutovaných proteinů hrotu a mutovaných proteinů s neznámou funkcí

    – stále tvrdí, že nehrozí žádné riziko integrace sa-mRNA do vašeho genomu. Ne že by to testovali.

    – Pokud se však integruje,…. (možná budete potřebovat exorcismus).

    – vytváří dsRNA (dvouvláknová RNA) meziprodukty, které jsou vysoce zánětlivé.

    – SHEDDING se stává mnohem nebezpečnějším.

    Pokud jste SHED na se samoamplifikující sa-mRNA, můžete teoreticky začít produkovat neznámé množství sa-mRNA a bílkoviny spike (až měsíc nebo déle!!!), což může vést k trvalému vnitřnímu poškození.

    A už jsem se zmínil o ŽÁDNÉM DLOUHODOBÉM STUDIU?

    A profil vedlejších účinků stejný jako u boosterů mRNA COVID-19 od společnosti Pfizer (japonská studie Oda předpokládala, že je to dobře “oba boostery byly stejně dobře snášeny” – takže očekávejte tsunami náhlých úmrtí a všeho možného mezi tím, myokarditidu, krevní sraženiny, autoimunitní onemocnění, poškození mozku a Turbo rakovinu).

    Zmínil jsem se, že je připravuje tucet společností včetně Pfizeru?

    Zmínil jsem se, že vietnamská studie bezpečnosti použitá pro schválení v Japonsku byla provedena narychlo s “urychleným designem studie podle pokynů EMA, FDA a WHO”????

    Odkaz na článek na fotografii, abyste se vyhnuli stínovému zákazu, stačí znovu zadat adresu URL do prohlížeče.

    @HighWireTalk @ClaytonMorris @twc_health @VigilantFox @TheChiefNerd
    @LauraLynnTT @BLNewsMedia
    @OdessaOrlewicz

    #DiedSuddendenly #cdnpoli

    Like

Leave a comment