Bílý dům nutil YouTube cenzurovat covidové “dezinformace”, odhalily interní dokumenty


Je to rok od doby, kdy Elon Musk vydal kontroverzní „Twitter soubory“, které dokazovaly, že ministerstvo spravedlnosti prezidenta Joa Bidena a Bílý dům dohodl s předchozím vedením Twitteru, aby implementovaly cenzuru.Nyní byly objeveny interní dokumenty od společnosti Google, které dokazují, že vláda nutila YT cenzurovat údajné covidové dezinformace.

Získané dokumenty ukazují, že Bílý dům se snažil podobně jako WHO potlačit skeptické názory na vakcíny a dále také odhalily, že 12. dubna 2021 Rob Flaherty, Bidenův ředitel pro digitální strategii, se mailem dotazoval, jak by společnost Google mohla lépe zakročit proti „dezinformacím“ o vkacinaci a chtěl diskutovat o způsobech, jak Bílý dům může tomu napomoci.

Po týdnu interní e-mailové komunikace společnost Google zaznamenala, že Flaherty zvláště tlačil na rozhodování o “hraničním obsahu“, který neporušuje jejich vlastní interní pokyny.Uplynul další týden, a společnost poslala Bílému domu seznam videí odstraněných z důvodu kritky covidové vakcinace.Tlak na tuto cenzuru ze strany vládní administrativy se podle záznamů Google tím více zvyšoval, jak nabídka covidových pseudovakcín převyšovala poptávku.

Jedná se tak o další důkaz toho, že covidová pseudopandemie byla uměle vyvolaná a Pfizer neprodukoval svoje šmakukády na základě nějakých zdravotních potřeb, ale pouze na základě dlouho předem vytvořené vládní objednávky, dohodnuté v tajných smlouvách s Pfizerem bez ohledu na to, zdali o tyto pseudovakcíny byl vůbec nějaký zájem.

Leave a comment