Pfizer si myje ruce a tvrdí, že nikdo Australany nenutil do očkování jeho pseudovakcínami


Dva vedoucí pracovníci Pfizeru, byli nedávno předvedeni před australský senát a vyslýcháni.Byli dotazováni na svou roli při prosazování škodlivých lékařských experimentů, neetické povinné vakcinace a politiku nátlaku a segregace, které ničily životy a živobytí lidí.

Během šetření australského senátu ohledně povinné vakcínace proti Covid-19, ředitel Pfizeru pro Austrálii Dr. Krishan Thiru a regulátor pro vědu Pfizeru, Dr. Brian Hewitt, odmítli nezákonnost vakcinační povinnosti, kterou prosazovali dva roky nazpět.Australská vláda tak v důsledku jejich nátlaku, donutila se naočkovat několika dávkami produktů společnosti Pfizer, zaměstnance ve všech odvětvích společnosti, od vzdělávání, zdravotní péče a veřejné služby po maloobchod, média a stavebnictví.

Zástupci Pfizeru, se tak nyní snaží přenést odpovědnost na místní politiky a předstírají, že povinné očkování bylo bez nátlaku a že všichni Australané měli svobodnou volbu očkovat se, nebo ho odmítnout.Pevně věřím, že nikdo nebyl nucen se naočkovat, prohlásil Dr. Thiru.Vedoucí pracovníci Pfizeru však přiznali, že jejich společnost propustila své vlastní zaměstnance, když se odmítli naočkovat Pfizerovou vakcínou, což rovněž ukazuje, jakou důvěru, měli v tuto šmakuládu sami zaměstnanci Pfizeru.

Zdá se, že Austrálie, která během pseudopandemie patřila mezi nejaktivněší prosazovatele vakcinace a vůbec covidového teroru, což jí zajistilo prvenství v úmrtnosti očkovaných a pozitivní ve FAKE testech posílala do koncentračních táborů, se nyní snaží vyšetřit vše, co vedlo k protiústavnímu omezování práv občanů, na základě vyfabrikované covidové pseudopandemie.Postavit před soud zástupce Pfizeru, bude ale nejspíše problém, protože Pfizer v dosud utajované smlouvě, chytře převedl odpovědnost na lokální politiky, kteří se takto nechali Pfizerem ve spolupráci s FDA a WHO hloupě zmanipulovat, aby zaváděli teroristická a genocidní opatření proti vlastnímu obyvatelstvu.