Demokratura přiznala, že celý protiepidemiologický systém je podvod


Ne že by to už dávno nebylo jasné, jelikož si toho musel všimnout i pologramotný, nicméně až dnes stranický tisk ANOfertu na plnou hubu přiznal, že se jedná o podvod a veškeré restrikce a omezování ústavních práv občanů, tak byly rovněž uvedeny v platnost na základě tohoto podvodu.

Jak tedy píše hlásná trouba ANOfertu iDnes, “do statistik se totiž nepočítají antigenní testy s negativním výsledkem, které vyjdou bezpříznakovým jedincům.Těch je včak většina.”.Na tuto skutečnost přitom poukazovali mninimálně už několik dní i někteří epidemiologové, že v důsledku ignorace negativních výsledků AG testů, tato čísla vůbec neodpovídají realitě a vlastně ji převrací na ruby.

Navzdory tomu tato praxe fungovala několik týdnů a vedla především k tomu, že se systém PES dostal do pátého, tedy nejpřísnějšího stupně, který má trvat minmálně až do 10. ledna.Společnost tak je a ještě bude minimálně více jak týden terorizována tímto podvodným systémem.Nikdo pochopitelně nemá sebemenší snahu nic měnit, jelikož to bylo dávno cílem, protože bylo evidentní, že jinak by se muselo přejít do nižšího stupně, což by zrovna nepřispělo ohlupovací očkovací agitce, která právě probíhá.

Co je ovšem ještě lepší a co rovněž přiznalo iDnes je, že “Ministerstvo zdravotnictví postupuje podle metodiky, kterou unijním státům doporučilo Evropské centrum pro kontrolu nemocí (ECDC).Do oficiálních tatistik se tak v Česku z antigenního testování započítávají pouze výsledky, které potvrdí či vyvrátí dodatečný PCR test.”.Nejedná se tedy o omyl, nebo hloupost regionálních politiků jednoho státu Eurosojuzu, jak by se to jinak jako obvykle omluvilo, nýbrž o centrální direktivu, které přišla z nejvyšších míst bruselské nemonklatury.

Je to tak jen další důkaz toho, že celá pseudopandemie je pečlivě naplánovaný podvod s centrálním řízením, jehož cílem je omezovaní občanských svobod a likvidace částí ekonomik, což nejspíše připomíná přípravu na GREAT RESET, jehož metodiku někteří vládní politici už dávno pečlivě studují.