Demokratura navozuje kolaps zdravotnictví, aby mohla argumentovat kolapsem zdravotnictví


To jak se stále více testuje pofiderními PCR testy, přibývají nejen údajně nakažení, nebo podle veřejnoprávních žump rovnou nemocní a mrtví, kdy jsou do těchto kategorií podvodně započítáni všichni pozitivní v oněch PCR testech.Současně také začíná kolabovat zdravotnictví, jelikož na základě PCR pozitivity, je do karantény posílán po stovkách rovněž “nakažený” zdravotnický personál.

Například viroložka Hana Roháčová upozorňovala, že pozitivní v PCR testech nejsou apriori ani nakažení, ani nemocní.Stejný názor zastává viroložka MUDr. Hana Zelená, Ph.D.Podle ní rovněž „Údaje o vyléčených jsou chybné, čísla nehrají…. Když je někdo vyléčený, tak předpokládáme, že byl nemocný….. Většina pozitivně testovaných ale žádnou nemoc neměla. Pozitivní test navíc neznamená, že jste nakažený nebo infekční. Koronavirus se teď chová jako kterýkoliv jiný respirační virus…”Přesto coronavirová agitka, tyto PCR pozitivní osoby neustále zařazuje jako nakažené, nebo nemocné.PCR testy přitom nezjišťují přítomnost patogenu, tedy v tomto případě viru u hostitele, aby bylo vůbec možno mluvit o nákaze – infekci, ale pouze sekvenci RNA tohoto viru.Tyto PCR pozitivní tak nemusí být vůbec infekční, natož nemocní a také ve velké většině případů ani nejsou a nebudou.

Přestože je tedy jasné, že PCR pozitivní osoby nemusí být z velké části vůbec nakažlivé, jsou zdravotníci PCR pozitivní automaticky posíláni do karantény, takže v současnosti už jde o vyšší tisíce osob, které pochopitelně musí někde chybět.A přestože pak mnozí odborníci na tuto skutečnost, že PCR testy jsou v tomto směru naprosto nevyhovující, opakovaně upozorňují, nikdo stav těchto osob navzdory jejich kritickému nedostatku zpětně neprověřuje, což vede k tomu, že tito lékaři, sestry a další pracovníci, chybí ve všech oblastech zdravotnictví, i sociální péče.

Je tedy evidentní, že zde není navzdory povědomí o hrubé nedostatečnsoti PCR testování žádná snaha o testování zdravotníků jinými typy testů, které jsou přitom k dispozici a které jsou schopné dodat alespoň o něco relevantnější výsledky, které se dají využíít taky k něčemu jinému, než jen k vytváření FAKE pandemie.

Demokratura tak cíleně paralyzuje zdravotnictví a v důsledku této postupující paralýzy, argumentuje paralýzou zdravotnictví, kterou vyvolala, a vyrábí si tak vedle narůstajících počtů pseudonakažených další rádoby argumenty, k zavádění stále drakoničtějších omezení práv občanů.

Leave a comment